luni, 20, mai, 2024
16.7 C
România

3 motive pentru a oferi miere invitaților la nuntă

Citește și

Pregătirile pentru nunta sunt deja avansate: sala este rezervată, cateringul găsit, s-a discutat problema temei… Următorul pas: cadourile invitaților! Aurum Noble Honey are o mică idee – originală și delicioasă – să îți ofere. Dar mai presus de toate există 3 motive întemeiate să te convingi să oferi miere oaspeților celei mai frumoase zile din viața ta! O idee grozavă care va încânta toți invitații tăi, adăugând în același timp o notă originală și personală decorului nunții tale.

Simbolismul mierii pentru cadourile de oaspeți

Această mâncare ancestrală, din culturile și tradițiile lumii, are și un simbolism frumos: atât de multe elemente care pot fi asociate cu ziua ta frumoasă, oferind cadouri dulci invitaților tăi!

Mierea este adesea asociată cu dulceața și plăcerea, tocmai din acest simbolism s-a născut termenul „lună de miere”, care urmează în general nunții și reprezintă un moment fericit în dragoste. Oferind miere oaspeților tăi, împărtășești și oferi acest timp de fericire și bucurie.

Mulți oameni apreciază acest nectar natural din producția faunei noastre românești 100%. Este important pentru noi să o păstrăm, așa că alegerea de a oferi miere oaspeților tăi îți permite să participi la conservarea albinelor și a apicultorilor noștri.

În cele din urmă, nu putem vorbi despre simbolismul mierii fără un semn din cap către prietenii noștri americani! Peste Atlantic, termenul „Miere” este adesea împrumutat pentru a-și califica partenerul de viață și se traduce prin „iubirea mea” sau „dragul meu/iubitul meu”. O frumoasă alegorie a vieții și a iubirii, mierea și reprezentările ei fac din aceasta un cadou original și plin de sens!

Un decor personalizat pentru borcanele tale mici cu miere pentru un cadou unic pentru oaspeți

Pentru a oferi miere invitaților tăi, îți sugerăm să personalizezi eticheta și designul micului tău borcan cu miere, astfel încât aceste cadouri să corespundă tematicii nunții tale. Acestea vor integra astfel perfect decorul tău, după gusturile și stilul tău.

Așezate pe masă în locurile invitaților tăi, borcanele tale cu miere pot decora atât decorațiunile, cât și temele alese ale nunții tale (nuntă la țară , nuntă eco-friendly sau nuntă vintage). Astfel, atunci când oaspeții tăi își vor ocupa locurile, toată lumea va putea descoperi marea ta atenție pentru ei.

De asemenea, poți dedica un spațiu sau o masă cadourilor invitaților tăi: o multitudine de idei posibile îți stau la dispozitie! Inspirat de Candy Bar, foarte la modă, de ce să nu îți imaginezi să amenajezi un „Honey Bar”?

Fă-ți oaspeții fericiți oferindu-le miere

O nota de originalitate, un cadou care rezistă în timp… Și de care oaspeții tăi se pot bucura acasă la micul dejun! Oferirea de miere face impresie, iar odată ce se va termina, cei dragi vor putea găsi o nouă utilizare pentru borcanul tău personalizat, un suvenir al zilei tale frumoase.

Oferind miere, oferi și un cadou frumos eco-responsabil, 100% natural ceea ce face parte din ideea de a putea reutiliza și perpetua fericirea experimentată în timpul zilei nunții.

Pentru a-ți încânta și surprinde oaspeții, de la plăcerea descoperirii până la degustarea mierii, depinde de tine să comanzi și să personalizezi cadourile frumoase de oaspeți!

Articole Recente