sâmbătă, 20, iulie, 2024
18.3 C
România

Aparatul de aer conditionat trebuie revizuit?

Citește și

Anul acesta, ca în orice an, vara începe oficial pe data de 1 iunie, astfel ea  va aduce o ușoară schimbare a temperaturilor pe care le experimentăm în mod regulat aici in Ilfov cât si in Bucuresti. Pe măsură ce vara devine din ce in ce mai călduroasă și temperaturile cresc simțitor de mult, unitatea de aer condiționat va funcționa din ce în ce mai mult pentru a satisface cerințele noastre atat în casă cât și la locul de muncă. Prin urmare  va înmagazina în filtre și în unitatea internă foarte mult praf amestecat cu bacterii care dacă nu sunt îndepartate ne vor crea probleme, ce trebuie noi să facem? Simplu să contactam o echipă pentru serviciul de revizie aer conditionat. Există câteva lucruri care pot fi făcute nu numai pentru sistemele noastre de climatizare, ci și pentru casele noastre, pentru a ne ajuta să ne pregătim pentru vară ca să nu fim luați prin surprindere. Mai jos vă oferim câteva exemple:

Programați astăzi o întâlnire de întreținere cu tehnicieni cunoscuți, tehnicienii noștri care vă vor evalua unitatea de aer conditionat și se vor asigura că toate componentele funcționează corect  cu o eficiență maximă. În plus, oferim multe produse care vă pot ajuta să îmbunătățiți nu numai eficiența unității dvs., ci și calitatea aerului interior. Ceea ce adaugă un strat suplimentar de protecție, ca să spunem așa, sistemului imunitar în mijlocul pandemiei de coronavirus. O filtrare bună a aerului, în combinație cu filtrele de carbon sau ionizare, va ucide o mare varietate de bacterii care circulă prin casă. De asemenea, putem instala filtrul nostru electronic de aer polarizat, care funcționează utilizând un curent sigur de 24 de volți pentru a stabili un câmp electric polarizat. Când bacteriile din aer și particulele de virus trec prin câmp, acestea devin non letale. Există mai multe, în plus față de cele de mai sus, avem și tratamente cu solutii detartrante pentru scurgere cu eliberare în timp, aceasta igienizează apa murdara care se acumulează în tava de scurgere a condensului din unitate.

Acum că sistemul dvs. de aer conditionat este pregătit pentru vară, iată câteva sugestii simple pentru a vă pregăti casa. Peisajul  din jurul condensatorului, creșterea excesivă a vegetatiei poate avea un impact asupra sistemului nostru de climatizare și a funcționalități sale dacă nu este verificat si întreținut corespunzător. Creșterea excesivă a plantelor și a frunzelor poate, de asemenea, împiedica fluxul de aer, ceea ce înseamnă că unitatea dvs. va funcționa de două ori mai mult fata de o unitate care nu are astfel de probleme.

Punerea în aplicare a acestor pași nu numai că va îmbunătăți eficiența aparatului de aer conditionat cat si sănătatea dumneavoastra, ci vă va economisi și bani prin eliminarea surplusului de energie electrică consumată! Întreținerea și pregătirea regulată pentru vară pot opri problemele mici de răcire improprie a aerului, urmând ca acestea să nu se transforme în probleme majore care necesită și mai mulți bani și frustrare. Nu uitați ca marii producatori de aparate de aer conditionat recomandă cu precădere ca revizia aerului conditionat si igienizarea acestora să se facă cel tarziu o dată la 12 luni, de ce?! Pentru ca aparatul de aer condiționat să aibă  o durată de viață cât mai mare si să fie cât mai curat și igienizat!

Articole Recente