sâmbătă, 20, iulie, 2024
18.3 C
România

Este timpul să faceți o schimbare

Citește și

Societatea modernă în care trăim oferă provocări interesante! Suntem nemulțumiți de trafic, de poluare, de ședințele prelungite, de mii de reclame prea comerciale, de stres și de foarte multe alte lucruri de genul acesta.

            De ce ar trebui să cumpărăm o trotinetă electrică?

            Traficul în orașele mari a ajuns să fie…aproape insuportabil. Costurile carburanților sunt deja exagerate, criza economică va dura destul de mult timp. Pentru cei care cred că pot să conducă o trotinetă electrică, este recomandat astăzi, să aveți în apropiere și un astfel de mijloc de transport rapid.

            Costurile deplasării sunt și ele cu mult mai reduse. Trotinetele electrice sunt dotate cu baterii electrice performante, care pot avea o durată de viață îndelungată, mai ales dacă sunt corect exploatate.

            Persoane care s-au obișnuit deja cu acest mijloc de transport ultramodern, spun că nu este deloc greu să învățăm să mergem cu ajutorul unei trotinete electrice. Trebuie doar să vă urcați pe ea și să vă familiarizați cu comenzile. Aveți nevoie, dacă nu sunteți conducător auto mai vechi, să învățați semnele de circulație, pentru că veți merge și prin trafic.

            Rețineți că trotinetele electrice nu produc nici zgomot! Sunt și mijloace de transport ideale pentru contextul actual de încălzire globală. Pot fi parcate foarte ușor în spații mici. Pentru că sunt ușoare, pot fi luate ușor în birou sau chiar în locuință.

            De unde puteți cumpăra o trotinetă electrică de foarte bună calitate?

            Trotinetamea.ro este un magazin online trotinete electrice foarte modern care vă pune la dispoziție modele variate de trotinete electrice de foarte bună calitate. Livrarea se face rapid prin curier, ofertele sunt foarte generoase și periodice, puteți returna produsul în termen de 14 zile dacă nu este pe placul dumneavoastră deloc.

            Pe site sunt toate informațiile necesare pentru a face achiziția cât mai repede precum și un foarte valoros link către firma care vă oferă servicii de service, reparații si mentenanță.

            Produsul săptămânii se află acum la ofertă. Este vorba despre modelul de trotinetă electrică e-TWOW Booster Plus S care are o autonomie de până la 35 km și atinge o viteză maximă de 36 km/h.

            Motorul cu care este dotată dezvoltă o putere de 500W, bateria este de 36V și 8,7 Ah. Este un model pliabil, sistem de frânare complex pe roata din față și sistem de frânare de rezervă pe roata din spate. Este prevăzută cu suspensii, are faruri cu becuri led pentru semnalizare și pentru siguranță în trafic. Se poate urca pe rampe cu ajutorul ei, dacă acestea sunt înclinate la 25 grade. Timpul de încărcare este de 2-3 ore, consumul este de doar 7,5 Wh/km. Greutatea totală de doar 11,1 kg.

            Prețul pentru acest produs este de 2900 de lei în momentul acesta!

            Pentru persoanele care sunt deja interesate, nu trebuie să vă faceți probleme în ceea ce privește reparațiile inerente de care, probabil, veți avea nevoie. Foarte multe companii care furnizează servicii de reparații electronice sunt pregătite deja să vă repare și trotinetele electrice. Este o piață care se dezvoltă din ce în ce mai mult, la care se adaptează foarte rapid și România.

Articole Recente