vineri, 19, iulie, 2024
23.3 C
România

Îngrijirea pielii cu un scrub natural: beneficiile scrubului de corp cu zahăr, unt de Shea și uleiuri vegetale.

Citește și

Îngrijirea pielii este esențială pentru a o menține sănătoasă și frumoasă. Există multe produse de îngrijire disponibile pe piață, dar unele dintre ele conțin ingrediente chimice care pot fi dăunătoare pentru piele. Dacă doriți să evitați aceste ingrediente și să bucurați de beneficiile naturale ale unui scrub de corp, atunci „Scrub de corp cu zahar,unt de Shea și Uleiuri vegetale-Căpșuni și Rom” este opțiunea perfectă pentru tine. Acest produs handmade este bogat în unt de Shea, ulei de avocado și ulei de piersică, are aroma delicioasă de căpșuni și rom, și are o textură cremoasă care hidratează și exfoliază în același timp pielea.

Beneficiile scrubului:

1 Exfolierea celulelor moarte:

Scrub corp cu zahăr, unt de Shea și uleiuri vegetale conține zahăr granulat, care exfoliază delicat pielea, eliminând celulele moarte și impuritățile. Acest lucru ajută la îmbunătățirea circulației sanguine și la eliminarea punctelor negre și a celulelor moarte din zonele cu probleme precum șolduri, coapse și genunchi.

2 Hidratarea pielii:

Uleiurile vegetale, precum uleiul de avocado și uleiul de piersică, conțin vitamine și acizi grași esențiali care hidratează și înmoaie pielea. Acestea ajută la refacerea barierei naturale a pielii și la menținerea hidratării. Untul de Shea, bogat în vitamina A, E, F si K și acizi grași esențiali, nutrește și hidratează, oferind un aspect catifelat și elastic al pielii.

3 Miros plăcut:

Scrubul de corp are o aroma delicioasă de căpșuni și rom, care va oferi o experiență relaxantă și plăcută în timp ce îți exfoliezi și hidratezi pielea.      

4 Textura cremoasă:

Scrubul de corp are o textură cremoasă, care oferă o senzație confortabilă și hidratantă pe piele. Nu lasa senzatia de piele grasă, dimpotriva, hidrateaza si hraneste pielea.

Ingredientele naturale din scrubul de corp cu zahăr, unt de Shea și uleiuri vegetale oferă beneficii esențiale pentru piele, cum ar fi hidratarea, nutriția și exfolierea.

Sucrose (Zahăr) : granulele de zahăr exfoliază delicat pielea, eliminând celulele moarte și impuritățile. Acest lucru ajută la îmbunătățirea circulației sanguine și la eliminarea punctelor negre și a celulelor moarte din zonele cu probleme precum șolduri, coapse și genunchi.

Persea Gratissima Oil (Ulei de avocado) : Uleiul de avocado este bogat în vitamine și acizi grași esențiali, care hidratează și înmoaie pielea. Acesta ajută la refacerea barierei naturale a pielii și la menținerea hidratării.

Prunus Persica Kernel Oil (Ulei de piersică) : Uleiul de piersică este bogat în vitamine și acizi grași esențiali, care hidratează și înmoaie pielea. Acesta ajută la refacerea barierei naturale a pielii și la menținerea hidratării.

Butyrospermum Parkii Butter (Unt de Shea) : Untul de Shea este bogat în vitamine și acizi grași esențiali, care hidratează și hrănesc pielea. Acesta oferă un aspect catifelat și elastic al pielii.

Parfum : Aroma delicioasă de căpșuni și rom oferă o experiență relaxantă și plăcută în timp ce îți exfoliezi și hidratezi pielea.

Papaver Somniferum Seed (Semințe de mac) : Acestea ajută la hidratarea și nutriția pielii, îmbunătățind aspectul general al acesteia

Concluzionând, „Scrub de corp cu zahar,unt de Shea și Uleiuri vegetale-Căpșuni și Rom” este un produs natural și handmade care oferă beneficii esențiale pentru piele, cum ar fi exfolierea, hidratarea și nutriția. Ingredientele naturale precum zahărul, uleiurile vegetale și untul de Shea, împreună cu aroma delicioasă de căpșuni și rom, creează o experiență confortabilă și plăcută în timp ce îți îngrijești pielea.

Frecvența recomandată pentru utilizare este de 1-2 ori pe săptămână, iar pentru rezultate optime se recomandă să se folosească un balsam sau o cremă hidratantă după utilizare. Recomandam să îl încercați pentru a experimenta beneficiile sale pe propria piele, ținând cont că produsul are o valabilitate de 3 luni de la deschidere.

Articole Recente