vineri, 19, iulie, 2024
15.6 C
România

Pergole retractabile din aluminiu pentru cele patru anotimpuri

Citește și

Pergolele moderne care sunt utilizate pentru terase, sunt precise si fiabile si sunt capabile sa reziste la sarcini puternice ale vantului. Pergolele retractabile pot fi echipate cu un sistem automat, ceea ce presupune control cu ​​ajutorul unei telecomenzi. Astazi, poti comanda fabricarea de pergole retractabile, tinand cont de toate nuantele si cerintele tale. Pergola este realizata din material sintetic, care este foarte durabil. Nu mucegaieste din cauza umiditatii ridicate; nu se estompeaza in lumina directa a soarelui. Structura are un nivel ridicat de fiabilitate si este practica. Pentru a pastra aspectul cat mai mult posibil, daca este necesar, materialul este ascuns intr-o carcasa speciala. Pergolele sunt concepute nu numai pentru a te salva de soarele arzator, ci acum actioneaza ca un element stilat care decoreaza mediul exterior al casei sau terasei comerciale.

Pergole retractabile – Scopul aplicatiei

Pergola retractabila a fost apreciata de multi proprietari din zonelor suburbane, deoarece creeaza conditii cu adevarat confortabile pentru toata lumea. Prin urmare, este avantajos sa cumperi pergole retractabile cu diverse modificari, pentru a realiza un anumit stil. Acest design este, de asemenea, atractiv pentru proprietarii de restaurante, cafenele si afaceri de divertisment de pretutindeni. Este posibil sa comanzi pergole retractabile in functie de designul individual si de amenajarea terasei de vara pe tot parcursul anului.

In fiecare vara, trebuie sa cauti o metoda salvatoare pentru terasa ta? Sau clientii cafenelei/restaurantului sunt nevoiti sa caute un alt loc unde sa ia masa in aer liber, atunci cand e racoare? Poate visezi sa construiesti o terasa unde te poti relaxa confortabil chiar si in zilele cele mai reci sau cele mai fierbinti. Aceasta metoda este scumpa si consumatoare de mult timp. Pergolele din aluminiu ofera o alternativa nu mai putin eficienta, dar mai accesibila si mai rapida in ceea ce priveste implementarea.

Pergole aluminium – Beneficii structurale

Functionalitate. Cu ajutorul unei pergola aluminiu, poti amenaja un loc de relaxare, un spatiul sub care vei fi protejat in mod fiabil de lumina soarelui si de ploaie. Acum poti petrece timp in aer liber fara sa-ti faci griji pentru vremea rea ​​de afara.

Ergonomie. Vei putea controla in mod independent zona terasei impingand sau tragand pergola. Pentru aceasta, pergolele sunt echipate cu actionare manuala sau electrica.

Comoditate. Nu trebuie sa-ti faci griji ca toamna si iarna va trebui sa depui un efort suplimentar pentru curatarea acoperisului structurii de frunzele cazute si de zapada. Odata cu sfarsitul sezonului, pliaza pur si simplu pergola retractabila intr-o caseta.

Pergole bioclimatice

Spre deosebire de pergolele cu copertine din material textil, pergolele bioclimatice sunt formate din lamele de aluminiu care se rotesc in jurul axei lor, iar in unele configuratii se misca si intre ele. Pergolele din aluminium sunt protectii solara care protejeaza nu doar de soare, ploaie, ci chiar si de zapada. Modelele de pergole aluminiu pot fi echipate cu copertine verticale, iluminare reglabila, radiatoare IR, si poti alege orice culoare din paleta RAL, in timp ce baza si lamelele pot fi in diferite culori. Coloanele structurii au o rigiditate sporita si un sistem de drenaj integrat, care poate trece o cantitate mare de precipitatii.

Articole Recente