sâmbătă, 20, iulie, 2024
18.3 C
România

Unde ne relaxăm în București?

Citește și

Dacă sunteți în căutarea unui loc foarte plăcut de relaxare aproape de locuința dumneavoastră și dacă vă place să înotați, vă putem ajuta noi cu o recomandare interesantă. Este vorba despre locații foarte moderne din București pentru înot, situate în zone diferite. Sunt foarte moderne bazinele de înot și condițiile sunt atât de bune încât îi puteți lua și pe copii.

            Inot-sport.ro este site-ul de prezentare al echipei Atack Team care organizează tot felul de cursuri de înot atât pentru copii cât și pentru adulți. Antrenorii cu care colaborează această firmă sunt foști sportivi de performanță care au foarte multă experiență. Mai mult ca sigur că cei mici vor fi foarte încântați de felul în care vor decurge orele de înot!

            Locațiile cele mai bune pentru înot în București

            Cursurile de înot organizate de către echipa Atack Team se organizează în cele mai importante și moderne bazine din București: bazinul Școlii nr. 190, bazinul Steaua, bazinul Dinamo, bazinul Olimpia, bazinul Școlii nr.25 și bazinul Universității “Carol Davila”. Toate bazinele sunt moderne, apă încălzită și filtrată permanent, există mai multe culoare de înot de înălțimi diferite pentru toate categoriile de vârstă ale cursanților.

            Se pot realiza și ore de înot de agrement, pentru persoanele care doresc să se relaxeze sau să se mențină în formă. Pentru cei care au probleme cu frica de apă, puteți opta pentru antrenor personal care vă poate ajuta să treceți mai ușor peste această teamă.

            Bazinul Școlii nr.190

            Este noua locație cu care echipa Atack Team a încheiat recent o colaborare! Este situat în cartierul Berceni. Bazinul de inot din sectorul 4, situat pe strada Nițu Vasile nr.16 chiar în zona Piața Sudului, este foarte avantajos pentru persoanele care locuiesc în această zonă!

            Aici sunt organizate periodic următoarele tipuri de cursuri: înot copii, înot adulți, înot de agrement, recuperare fizică, antrenor personal, polo și natație. Prețul unui abonament de 8 ședințe este de 350 de lei iar prețul unui abonament cu 12 ședințe este de 450 de lei.

            Bazin inot Berceni are un sistem de recirculare, tratare și filtrare a apei foarte performant. Datorită dotărilor foarte noi, apa din acest bazin este permanent încălzită și tratată cu un nivel al PH-ului corespunzător.

            Este important să cunoașteți faptul că regulile de acces din punctul de vedere al igienei, echipamentului și al respectării circuitelor sunt stricte aici. Sunt reguli aspre impuse mai ales datorită situației generate de actuala pandemie.

            Bazinul acesta de înot are o tribună cu 129 de locuri pentru spectatori!

            Există și ore de înot GRATUITE pentru copiii care învață în această școală. Pentru orice persoană interesată de această ofertă, vă recomandăm să contactați în mod direct unul din reprezentanții firmei la unul din numerele de telefon postate pe site-ul Inot-sport.ro. Astfel puteți obține toate informațiile de actualitate despre oferta lor.

            Care sunt avantajele persoanelor care practică înotul în mod constant?

            Indiferent de tipul de înot pe care îl practică iubitorii acestui sport, spate, bras, fluture sau freestyle, fiecare categorie de mușchi din corp este …. lucrată. Înotul crește ritmul cardiac și întărește sistemul cardiovascular fără a suprasolicita articulațiile și nici oasele, îmbunătățește rezistența fizică și tonifică foarte bine musculatura.

            Anumite studii medicale au demonstrat deja că înotul scade nivelul glicemiei, reduce tensiune arterială, este util pentru persoanele care suferă de boli artrozice. Mai este recomandat pentru persoanele care suferă de astm, scleroză multiplă precum și pentru cei care doresc să scadă în greutate.

            Un antrenor foarte bun de înot vă va explica aceste lucruri mai mult ca sigur!

Articole Recente