sâmbătă, 13, iulie, 2024
23.3 C
România

Avantajele unei curse permanente cu microbuzul pentru angajații unei firme

Citește și

Ȋn cadrul unei firme, pot sӑ aparӑ nevoi legate de deplasarea anumitor angajați. Ei pot sӑ nu aibӑ posibilitatea de a ajunge ușor la locul de muncӑ, neavȃnd ȋn preajmӑ mijloace de transport ȋn comun. Se poate astfel apela la ȋnchirieri microbuze, accesȃnd link-ul ce urmeazӑ: inchirieri microbuze. Pentru un numӑr mare de persoane care au nevoie de transport, se pot folosi ȋnchirieri autocare, utilizȃnd link-ul inchirieri autocare. Iatӑ avantajele unei curse permanente realizate cu microbuzul pentru angajații unei firme:

  1. Programul fix

Un microbuz poate avea un program fix de funcționare, conform nevoilor firmei respective. Spre deosebire de un mijloc de transport ȋn comun, un microbuz este accesat doar de cӑtre angajații acelei firme și este automat la dispoziția celor care ȋi solicitӑ serviciile. Ora poate fi fixӑ, avȃnd puncte de preluare a personalului, conform programului. Ruta este de asemenea construitӑ astfel ȋncȃt oamenii sӑ poatӑ sӑ acceseze anumite locuri precum stațiile de transport ȋn comun, metroul sau alte zone importante. De asemenea traseele se pot realiza și ȋn funcție de situațiile speciale apӑrute, precum o modificare a unei ȋntȃlniri de afaceri sau preluarea unor colaboratori.

  1. Nimeni nu poate sӑ ȋntȃrzie

Dacӑ se alege transportul cu microbuzul, ȋntȃrziatul nu mai poate avea loc. Toți cei care sunt preluați cu microbuzul, vor ajunge ȋn același timp la serviciu, neputȃnd sӑ rateze ședințele de dimineațӑ sau alte momente importante ale desfӑșurӑrii activitӑții firmei. Productivitatea echipei de lucru va crește și grija deplasӑrii nu va mai exista. Indiferent de locația biroului, persoanele nu vor fi nevoite sӑ gӑseascӑ alternative de deplasare.

  1. Avantaj pentru decontarea transportului

Decontarea transportului pentru cei care se deplaseazӑ la locul de muncӑ poate sӑ fie costisitoare. O variantӑ care implica ȋnchirierea unui microbuz se dovedește ȋntotdeauna a fi profitabilӑ pentru firma care face contractul. Un microbuz poate cuprinde 15, 19, 20 sau 21 de angajați. ȋn funcție de numӑrul lor se stabilesc și detaliile de ȋnchiriere. Raportul calitate- preț este unul bun și firmele preferӑ sӑ apeleze la astfel de servicii pe termen lung. Cursele permanente vin și cu beneficii financiare ȋn plus.

  1. Sunt gӑsite soluții pentru locurile mai dificil de accesat

Existӑ anumite locuri care sunt mai dificil de accesat din diverse motive. Unele motive pot sӑ fie legate de calitatea drumului, de distanța fațӑ de rutele aglomerate. Un alt motiv poate sӑ fie faptul cӑ nu existӑ nici un mijloc de trasnport ȋn comun ȋn acea zonӑ. Extinderile ȋn afara orașelor, construirea de noi clӑdiri, pot sӑ fie un impediment pentru a ajunge la locul de muncӑ ușor. Microbuzele pot ajuta ȋn aceste situații, iar contractele pe termen lung pot aduce avantaje de nerefuzat.

Firma Transcar SRL poate oferi ȋnchirieri microbuze pentru asemenea situații. Dacӑ numӑrul de persoane depӑșește capacitatea maximӑ a unui microbuz, se pot ȋnchiria mai multe sau se poate discuta varianta unui autocar. Beneficiile principale sunt mereu apreciate, ȋncepȃnd cu prețul redus de transport, și ajungȃnd la confortul și profesionalismul de care dau dovadӑ.

Articole Recente