sâmbătă, 20, iulie, 2024
17.2 C
România

Produse profesionale pentru saloanele de manichiuri și pedichiuri moderne

Citește și

Firmele sau persoanele interesate de produse profesionale pentru realizarea manichiurilor și pedichiurilor moderne pot consulta în mod periodic oferta magazinului online Enails.ro. Este o ofertă foarte complexă, care include toate tipurile de soluții necesare pentru realizarea unei manichiuri rezistente și foarte estetice. Este vorba despre foarte multe categorii de geluri construcții, despre kituri unghii, oje semipermanente, soluții de tip Bază sau Top, pudre acrilice moderne, Polygel, ustensile și accesorii, aparatura modernă, dezinfectante profesionale, etc.

Produse profesionale CANNI de actualitate

Base Coat Rubber CANNI este una dintre cele mai importante soluții care determină rezistența bună în timp a unei manichiuri moderne realizată cu ajutorul gelurilor UV sau a ojelor semipermanente.

Împreună cu soluțiile de tip Nail Prep, Primer și Top Coat, produsul Base Coat Rubber CANNI este utilizat de cele mai moderne saloane de manichiuri din România în momentul de față.

Este un produs profesional conceput cu ajutorul unei tehnologii foarte moderne de tip „RUBBER”. Aceasta tehnologie inovatoare, mărește capacitate de aderență a produsului, nu atacă unghia naturală și se aplică foarte ușor pe unghie. Este ușor de realizat cu ajutorul lui și apexul unghiei, nu alunecă în cuticule deoarece are o densitate foarte bună.

Calitățile de protecție eficientă a unghiei naturale, recomandă produsul persoanelor care au probleme cu unghiile: subțiri, moi sau casante. Folosirea acestui produs modern va determina o rezistență de 4-6 săptămâni a manichiurii, indiferent de genul acesteia, mai ales dacă este în mod profesionist realizată.

Top Coat fără degresare CANNI, No Wipe, 7,3 ml

Este un alt produs de succes al mărcii CANNI. Din fericire este disponibil acum și pentru saloanele de înfrumusețare din România, cu ajutorul magazinului online Enails.ro. Soluțiile de tip Top Coat se aplică la finalul manichiurilor moderne. Nu trebuie atinse cuticulele și au rolul de a sigila foarte bine manichiura precum și de a oferi o strălucire frumoasă pe termen lung. Folosirea lor sporește rezistența la agresiuni, la apa caldă sau la substanțele chimice cu care venim în contact zi de zi atunci când facem treabă prin casă.

Acest produs nu necesită degresare și nici nu îngălbenește celelalte produse. Este, de asemenea o soluție de top flexibilă, de tip soak-off și poate fi folosită atât peste manichiura cu gel cât și peste cea cu ojă semipermanentă.

Acestea au fost doar câteva exemple de produse profesionale distribuite de compania Enails.ro cu succes și la noi în țară. Produsele pot fi folosite de saloanele de înfrumusețare dar și de persoanele care își fac singure manichiurile acasă. Pot fi comandate online într-un mod foarte simplu, chiar și în cantități mari. Prețurile sunt foarte bune și sunt organizate periodic multe campanii de reduceri. Oferta merită studiată periodic.

Articole Recente