sâmbătă, 20, iulie, 2024
18.3 C
România

Protectie naturala impotriva factorilor patogeni, virusi, stres

Citește și

Matuzelam este un complex flavonoid, antiviral de înaltă performanță dovedit științific, protejat de un brevet mondial, pentru creşterea imunității. În timpul fabricării medicamentului natural, a fost introdusă tehnologia care ajută moleculele antice să-și păstreze starea inițială în soluția izotonică de Matuzalem. Astfel, sarcina electrică a moleculelor recuperate la sfârșitul procesului de explorare sau fermentare se află în echilibru, adică își păstrează starea inițială de echilibru natural permanent. Ca urmare, moleculele, atunci când sunt plasate în corpul uman, își exercită efectele perfect și încep să stabilească poziția de echilibru a celulelor. Moleculele antice care intră în corp prin consumul de Matuzalem și care comunică inteligent cu celulele umane în etapa lor principală, restabilesc poziția de echilibru a celulelor și previn proliferarea suplimentară a celulelor mutate, degenerate. 

Ce este Matuzalem – Molecula Vieții?

Matuzalem este un antiviral care diferă de suplimentele alimentare tradiționale antioxidante, prin faptul că este unic din punct de vedere al tehnologiei utilizate în producția sa, precum și din punct de vedere al valorii și eficienței conținutului. Prin efectuarea unui tratament complet cu Molecula Vieţii, calitatea vieții bolnavilor se îmbunătățește semnificativ.

Matuzalem – Compoziție

  • Extracte de arbore de ceai. Protejează împotriva vіruѕurіlor grірeі, reîmprospătează memoria. Este un puternic agent antiviral și antibacterian, are proprietăți diferite de vindecare. Poate ucide eficient virusul gripal, este un extract promițător pentru tratamentul diferitelor tulpini. Ameliorează tusea, durerile de gât, previne răspândirea virusului gripal.
  • Extract de struguri. Are proprietăți antivirale și antibacteriene, ajută la reducerea producției de compuși inflamatori care provoacă reacții alergice în organism, precum și febra fânului, boli de piele cum ar fi psoriazis și eczema.
  • Vitamina C. Această vitamină reduce durata și severitate a simptomelor asociate cu infecțiile virale ale tractului respirator superior, promovează fagocitoza și menține funcția celulelor T, asigură activitate antioxidantă care promovează vindecarea.
  • Complex de vitamine B. Aceste substanțe sunt necesare pentru funcționarea normală a organismului, sunt implicate în metabolismul proteinelor, carbohidraților și grăsimilor și sunt folosite pentru a trata afecțiunile și bolile asociate cu o lipsă de vitamine B și nicotinamidă.

Sistemul imunitar este un organ major în corpul uman. Este un mecanism complex și perfect compus din țesuturi, celule, mediatori, proteine, receptori, enzime etc., interacțiunea dintre ele asigurând integritatea biologică a organismului. Datorită sistemului imunitar, suntem unici ca specie și individ. Sistemul nostru imunitar ne identifică și împiedică dezvoltarea organismelor patogene și a celulelor și substanțelor străine. În plus, este baza protecției antitumorale. Este strâns legat de procesele de îmbătrânire, curățare și în dependență directă de sistemele endocrine și nervoase.

De ce ai nevoie de Matuzalem?

Cauzele virale sunt mult mai frecvente decât cele bacteriene, parazitare și fungice. Majoritatea infecțiilor bacteriene sunt în esență o complicație a celor virale. Pe de altă parte, sistemul imunitar uman este mai adaptat și instruit pentru a face față infecțiilor virale decât cu cele bacteriene, iar acestea din urmă, rămase netratate, pun în pericol viața. Matuzalem – Molecula Vieții este un medicament de succes care a fost dezvoltat pentru infecții virale și bacteriene cu care sistemul imunitar se luptă. Se poate administra zilnic pe termen lung, protectia imunitara fiind astfel optimizata.

Articole Recente