vineri, 19, iulie, 2024
15.6 C
România

Servicii europene de transport în București

Citește și

Oferta companiei TRANSCAR SRL vă poate avantaja foarte mult, în multe situații. Spre exemplu, dacă administrați o afacere în domeniul turismului sau în domeniul organizării de evenimente, dacă doriți să transportați persoane la sau de la aeroport sau dacă aveți o companie și nu are cine să vă transporte salariații la servici, etc.

Compania aceasta are o experiență de peste 20 de ani în domeniul serviciilor de transport și inchirieri autocare și microbuze. Parcul auto pe care îl deține este foarte bine dotat. Este vorba despre cele mai moderne modele de microbuze și autocare marca Mercedes, Isuzu, Iveco, Volvo, Irisbus, etc.

Sunt moderne și foarte bine întreținute, dotate cu aer condiționat, instalații de sonorizare și iluminat performante, toalete on board, etc. Șoferii cu care compania colaborează sunt foarte experimentați și foarte politicoși cu pasagerii, mai ales cu copiii.

Serviciile de inchirieri microbuze și autocare sunt furnizate în următoarele localități: București, Ilfov, Zimnicea, Alexandria, Videle, Turnu Măgurele și Roșiorii de Vede. Persoanele și companiile care se află în localități apropiate pot apela cu încredere la oferta companiei. Politica sa este foarte flexibilă și personalul foarte interesat de rezolvarea problemelor clienților.

Servicii diferite de transport persoane

Cu ajutorul acestei companii, puteți asigura transportul grupurilor în străinătate, în țară în orice localitate, indiferent de numărul pasagerilor. De asemenea, puteți asigura transportul persoanelor în interes de afaceri sau în interes ecumenic sau transportul copiilor la școală.

Multe companii au apelat la serviciile de inchirieri microbuze Bucuresti și autocare pentru a transporta angajații la servici. A fost o soluție mult mai convenabilă și mai puțin costisitoare, bine venită în conjunctura crizei economice generate de pandemie. Toate datele necesare încheierii unui contract avantajos le puteți obține consultând site-ul de prezentare Transcarsrl.ro sau contactând în mod direct unul din reprezentanții companiei, la numărul de telefon 0760.289.933.  

Articole Recente